top of page

BRUILOFTEN

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! 

De voorbereidingen voor jullie grote dag zijn waarschijnlijk in volle gang en natuurlijk hoort daar een prachtige bruidstaart bij die ik voor jullie kan verzorgen. Op deze pagina vinden jullie alvast wat informatie om jullie op weg te helpen.

Hoe ga ik te werk?

Jullie kunnen contact met mij opnemen via de contactknop hieronder. Naar aanleiding daarvan en na het checken van de agenda zal ik een afspraak met jullie maken voor de proeverij. Tijdens de proeverij gaan jullie natuurlijk proeven, maar we bespreken ook al jullie wensen met betrekking tot de bruidstaart en eventuele extra's zoals een sweettable. 

Naar aanleiding van deze afspraak zal ik een offerte opstellen en deze per e-mail versturen. Zodra ik jullie akkoord ontvang op de offerte zal ik de bijbehorende factuur versturen. Vanaf dat moment hoeven jullie je helemaal geen zorgen meer te maken over jullie bruidstaart, maar als jullie nog wel vragen hebben dan ben ik uiteraard telefonisch te bereiken. 

Ik ga aan de slag met de voorbereidingen en het maken van de taart, voor jullie grote dag zal ik nog een keer telefonisch met jullie contact opnemen om alles nog 1 laatste keer door te lopen. 

Indien gewenst bezorg ik de taart op jullie grote dag op locatie. 

Prijsindicatie

Bruidstaart                                                                                      v.a. €6,50 pp           

Sweet Table                                                                                     v.a. €4,50 pp

Taart topper                                                                                    v.a. €15,00

Inspiratie

bottom of page